Voor werkgevers

Werving & selectie

Sollicitatieprocedures. Ze zijn kostbaar en kosten veel tijd. Flex Impact neemt dit daarom al voor vele bedrijven over. Wat we te bieden hebben? Een uitgebreid netwerk. We putten namelijk constant uit een bestand van kandidaten dat zich blijft uitbreiden. Vaak ook met potentiële werknemers die niet actief op zoek zijn, maar wel geïnteresseerd zijn in een baan die precies aan hun ideaalbeeld voldoet. Het bij elkaar brengen van de juiste kandidaat en de juiste vacature. Dat is waar we het voor doen. En waarin Flex Impact een sleutelrol vervult.

Voordeel voor ondernemingen
Het voordeel voor jouw onderneming? Gemak. Jouw kernactiviteiten gaan gewoon door terwijl wij de perfecte kandidaat zoeken en vinden. Het complete traject nemen wij over. Want we kennen de markt, beschikken over een uitgebreide kandidatendatabase en hebben daarnaast toegang tot externe CV-databases.

Na de uitgebreide werving- en selectieprocedure maken wij een voorselectie en stellen de meest geschikte kandidaten voor. We letten bij onze keuze niet alleen op de harde functie-eisen, maar ook op de bedrijfscultuur, persoonlijkheid en de wensen van de kandidaat. Zit de perfecte werknemer ertussen? Gefeliciteerd. De gouden match is gevonden en de procedure kan worden afgesloten. Een nieuwe werknemer. Zo snel kan het gaan.