Geert Knol

Geert Knol

Na jaren in loondienst op diverse functies in de uitzendwereld heb ik in 2008 de stap naar zelfstandig ondernemer gezet. Bij Flex Impact kan ik de zaken organiseren zoals ik denk dat het iets toevoegt voor elke betrokken partij. Niet voor niets is één van onze motto‘s: Beter werk is beter leven! Mijn grote wens is om samen met Jeroen de waardevolle relaties die we hebben verder uit te bouwen. Vertrouwen en gunnen zijn de basis voor deze succesvolle samenwerkingen.

Jeroen Bouma

Jeroen Bouma

Na een jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle heb ik samen met Geert de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en Flex Impact opgericht. Bij Flex Impact zet ik mij enthousiast in voor het vinden van de beste match. Ik laat mij, zowel privé als zakelijk, altijd leiden door de uitspraak ‘Behandel iemand anders zoals je zelf ook behandelt wilt worden’. Oftewel: persoonlijke aandacht in plaats van behandeld worden als nummer.

Judith Bosscher

Judith Bosscher

Mijn naam is Judith Bosscher. Ik ben geboren en getogen in het mooie Havelte, maar inmiddels alweer 12 jaar wonend in Zwolle. Mijn loopbaan wordt inmiddels 12 jaar gekenmerkt door het personeelsvak. Ik heb jaren binnen de arbeidsbemiddeling gewerkt en de afgelopen 3 jaar als HR-adviseur. Jeroen en Geert wisten mij weer enthousiast te maken voor het vak van arbeidsbemiddeling, dus een functie als intercedent is weer een feit! Ik zie uit naar een constructieve samenwerking.