Geert Knol

Geert Knol

Na jaren in loondienst op diverse functies in de uitzendwereld heb ik in 2008 de stap naar zelfstandig ondernemer gezet. Bij Flex Impact kan ik de zaken organiseren zoals ik denk dat het iets toevoegt voor elke betrokken partij. Niet voor niets is één van onze motto‘s: Beter werk is beter leven! Mijn grote wens is om samen met Jeroen de waardevolle relaties die we hebben verder uit te bouwen. Vertrouwen en gunnen zijn de basis voor deze succesvolle samenwerkingen.

Jeroen Bouma

Jeroen Bouma

Na een jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in de regio Zwolle heb ik samen met Geert de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet en Flex Impact opgericht. Bij Flex Impact zet ik mij enthousiast in voor het vinden van de beste match. Ik laat mij, zowel privé als zakelijk, altijd leiden door de uitspraak ‘Behandel iemand anders zoals je zelf ook behandelt wilt worden’. Oftewel: persoonlijke aandacht in plaats van behandeld worden als nummer.

Karen Martin

Karen Martin

Sinds 2011 werk ik bij Flex Impact. Ik ben de spil voor de backoffice op ons kantoor, maar ik ben ook nauw betrokken bij het in goede banen leiden van vraag en aanbod. Door oog te hebben voor mensen en te letten op arbeidsjuridische zaken kan ik de belangen van de flexwerkers en klanten optimaal behartigen. De persoonlijke aanpak voor flexwerker en klant en de dynamiek bij Flex Impact maken dat ik hier helemaal op mijn plaats ben.