Over Flex Impact

Aangenaam kennis te maken. Wij zijn Geert Knol en Jeroen Bouma. De twee gezichten achter Flex Impact in Zwolle. Met een gezamenlijke werkervaring van ruim 30 jaar in de uitzendbranche zetten we met Flex Impact een optimale dienstverlening neer. Een uitzendbureau met goede en langdurige contacten, beter dan jij tot nu toe gewend was. Vanuit het credo ‘van ondernemers, voor ondernemers’ verbinden wij ons eigen belang aan het jouwe. Wat dat betekent? Oprecht luisteren naar werkgevers én werknemers en hun wensen omzetten in concrete oplossingen.

Missie en ambitie
Flex Impact werkt vanuit een duidelijke ambitie. Ons doel? Optimale benutting van het menselijk potentieel. Mensen stimuleren om te worden wat ze kunnen zijn. Dat is onze missie. Want beter werk is een beter leven. Met een resultaatgerichte, gedreven en no-nosense-aanpak realiseren we met enthousiasme en plezier langdurige relaties. Bij Flex Impact streven we naar een gezonde en continu groeiende ondernemingen. Want door een optimale samenstelling van het personeelsbestand, kunnen onze klanten sneller op economische en politieke ontwikkelingen inspelen.

Visie
Wederzijds vertrouwen. Dat is waar onze werkwijze op is gebaseerd. Bij Flex Impact nemen we de tijd om onze klanten en flexwerkers goed te leren kennen. Waarom? Op die manier zorgen we voor een optimale dienstverlening, waarbij de belangen van alle betrokken partijen optimaal worden behartigd.

Strategie
Wij kiezen er bewust voor om te werken vanuit een eigen uitzendbureau en niet vanuit een landelijke franchiseformule. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze eigen keuzes te maken wat betreft de ontwikkeling van onze dienstverlening, marketing en prijsbeleid. Slagvaardig, competitief en betrouwbaar. Dat is wat Flex Impact is en wat jij als klant of kandidaat van ons mag verwachten.

We hebben een duidelijke lange termijnvisie met betrekking tot relaties met klanten en flexwerkers. Met meer verdieping in zowel klant als flexwerker realiseren wij een beter dan gemiddelde dienstverlening. Geen wisselende contactpersonen, maar direct contact met de ondernemers van Flex Impact zelf.