Onderhoudsmonteur (v/m)

De functie

De afdeling Technische Dienst bestaat momenteel uit 5 medewerkers: 4 onderhoudsmonteurs en 1 leidinggevende. De Technische Dienst is verantwoordelijk voor een storingsvrije werking van de productielijnen, lossen direct acute storingen op en vervaardigen in voorkomende gevallen eenvoudige productiemiddelen of onderdelen daarvan. In verband met toenemende drukte en de behoefte om een betere dienstverlening aan de productie te kunnen leveren zijn wij op zoek naar een service gerichte Storings- onderhoudsmonteur
Functie inhoud
Als allround Storings-onderhoudsmonteur verricht je zelfstandig onderhoud, inspectie- en reparatiewerkzaamheden aan de elektrotechnische en mechanische installaties van de productielijnen. Buiten het gepland onderhoud om los je in de storingsdienst problemen op en voorkom je herhalingen. Met aandacht voor continue verbeteren, draag je bij aan een kwalitatief productieproces. Je komt hierbij dagelijks in aanraking met alle facetten van de techniek zoals, PLC’s, besturingstechniek, aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek.
Je rapporteert het door jou uitgevoerde (correctief) onderhoud aan je leidinggevende. Daarnaast wijzig je tekeningen en documentatie wanneer dit nodig is.

Wij vragen

Je hebt een relevante opleiding op MBO niveau richting Elektro-besturingstechniek, bijvoorkeur gecombineerd met Mechatronica en/of Werktuigbouw. Je hebt een aantal jaren ervaring op Electrotechnisch vlak en Mechatronica. Werken in een productieomgeving is niet nieuw voor je. Siemens S7 PLC besturingen zijn bekend terrein en je bent bereid tot het volgen van cursussen. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Naast dat je goed zelfstandig kan werken, werk je graag samen met collega’s in een team. Je denkt mee met de klant en draagt oplossingen voor problemen aan. Je bent flexibel en bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wij bieden

Vaste baan! Dit is een werving en selectie traject!

Reageer op deze vacature

Vacature delen