Mechanical Engineer / Constructeur (WTB)

De functie

Het belangrijkste deel van het werk omvat het uitdenken van werktuigbouwkundige oplossingen en het verder uitwerken hiervan in Solidworks totdat het overgedragen kan worden aan een tekenaar.

Je blijft verantwoordelijk voor de realisatie van het project en moet daarom de tekenaars en werkvoorbereiders ondersteunen en begeleiden bij het realiseren van werktekeningen en het productie gereed maken van het ontwerp.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar engineers met minimaal een afgeronde opleiding HTS werktuigbouwkunde. Onze interesse gaat uit naar medewerkers die sterk zijn in het uitwerken van vindingrijke en praktische oplossingen.

Ons engineering team bestaat uit harde werkers die gretig zijn. Dit is voor nieuwe medewerkers ook de belangrijkste vereiste.

Wij beschouwen het als een groot voordeel als je bent afgestudeerd met bovengemiddelde studieresultaten. Werkervaring in aanverwante sectoren is ook een pluspunt.

Wij bieden

Het gaat hier om een werving en selectie traject, dat betekend dat je een arbeidsbetrekking bij onze opdrachtgever aangeboden krijgt.

Je werkt voor een gezond bedrijf en bent omringt met technisch zeer sterk onderlegde collega’s hetgeen kansen biedt om je verder te ontwikkelen en een grote mate van autonomie in je werk. Je bent handelingsbevoegd en maakt zelf keuzes.

Reageer op deze vacature

Vacature delen